Partnereink:

 

 

 

 

Üdvözöljük a Kincsem Lovaspark honlapján!

 

Reméljük hasznos információkat tudunk nyújtani Önnek oldalainkon a tápiószentmártoni Kincsem Lovasparkról, annak életéről, szolgáltatásairól. Névadónk Kincsem, a Tápiószentmártonban született "csodakanca", akinek világra szóló sikereiről bizonyára Ön is hallott, olvasott már.

Amennyiben képeink és információink felkeltették érdeklődését, kérjük, látogasson el hozzánk! Tegyen egy kellemes kirándulást családjával, barátaival, munkatársaival Kincsem szülőföldjére, Tápiószentmártonba a Kincsem Lovasparkba, mely az év minden időszakában igényes szolgáltatásaival várja vendégeit.

 

  • Tartsa itt névnapját, születésnapját, eljegyzését, esküvőjét, házassági évfordulóját!
  • Rendezze meg nálunk cége tanácskozását, munkaértekezletét, konferenciáját, garden party-ját!
  • Töltődjön fel gyógyító hatású energiával az Attila dombon!
  • Csoportok részére, igény szerint csikós, Puszta ötös, -tízes, -tizenkettes bemutató, amatõr fogathajtó versenyen való részvételi lehetõség.
  • Próbálja ki a minigolfot Európa legszebb pályáin, a Kincsem Lovasparkban!
  • A gyermekeknek állandó játszóparkot üzemeltetünk, ahol többek között mászóvár, felfújható óriáscsúszda, hinták, forgós játék szórakoztatja a kicsiket.

 

Tekintse meg részletes árjegyzékünket, és válassza ki az Önnek megfelelő szálláslehetőséget, szolgáltatást, illetve kedvezményes programcsomagot: Árjegyzék

 

Európa legszebb minigolf-pályái

 

A minigolfparkot mintegy másfél hektáros területen helyeztük el, egy csodálatos, vízeséssel működő dísztóval a közepén. A tó a rajta átvezető híddal természetes választóvonalat képez a két pálya között.

A bal oldalán található a szabvány miniatűrgolfpálya, a jobb oldalán pedig a világhírű svéd NIFO cég filc pályája. A NIFO gyártja a legjobb minőségű filcpályákat, Európa számos gyönyörű pályája dícséri a svéd cég szakembereinek munkáját.

 

2004. június 19-én jeles vendégeket köszönthettünk a Kincsem Lovasparkban, hiszen ezen a napon vendégünk volt Johny Forss, a NIFO cég tulajdonosa, valamint Harry Rothe, egy másik minigolf sportszergyártó cég (BAGO) vezetője.

 

A Nemzetközi Minigolf Szövetség (WMF) döntése alapján 2007. augusztusában a Kincsem Lovasparkban található pályákon rendezik a sportág legjelentősebb eseményét, a minigolf Világbajnokságot, 2005. szeptemberében pedig a szeniorok (45 év felettiek) Európa-bajnokságát.

 

Az első nagy minigolf világversenyre 2005. május 14-15-én került sor a tápiószentmártoni Kincsem Lovasparkban, ugyanis ekkor érkeztek hazánkba a legjobb szenior korosztályú (45 év feletti) játékosok, hogy egy csapatverseny keretében megmérkőzzenek a Nemzetek Kupájáért. Erről az eseményről, valamint a szeptemberben rendezendő Szenior Európa-bajnokságról ezen a honlapon részletes tájékoztatást adunk, az eredményeket pedig folyamatosan közöljük.

 


Ajánlott képernyő beállítás: 1024*768 pixel

 

 

 

 

Szenior Minigolf

Európa-bajnokság 2005

 

Fotóalbum 1

Fotóalbum 2

 

Beszámolók

Eredmények

 

 

Térkép ( nagyítható ) :

 

 

 

Minigolf

Szenior Nemzetek Kupája

eredmények

 

Szállásfoglalás:

Tel./Fax:: + 36 29/423-056

E-mail:

kincsemlovaspark@gmail.com